9/06/2015

Even voorstellen: Naomi

Hee lieve mensen,

 Voordat we met het echte werk gaan beginnen zal ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Naomi en ben op 1 december 1997 in Rhoon geboren. Ik woon al heel mijn leven in hetzelfde huis in het kleine dorpje dat vlak onder Rotterdam ligt. Sinds 2012 ben ik begonnen op de vooropleiding van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Ik zit nu in mijn eindexamen jaar van de Havo en doordat ik op een speciale school zit is het soms wat zwaarder als anders. Naast je normale vakken heb je nog ongeveer 12 uur extra muziekuren plus natuurlijk je thuisstudie.

 Naast mijn enorme passie voor muziek, ik speel trouwens alt-saxofoon, hou ik ook enorm van sporten, koken, bakken en vooral lekker kletsen en gek doen. Op het begin hield ik niet erg van naar de sportschool gaan omdat ik het maar eng vond dat iedereen me zo kon zien sporten. Toch heb ik de stap gezet en ben ik intensief begonnen met sporten. Ik ben eerst buiten begonnen met hardlopen maar doordat ik merkte dat ik dit eigenlijk niet genoeg vond ben ik me gaan inschrijven bij de sportschool.


 Mijn doel is eigenlijk een klein beetje afvallen maar eigenlijk vooral gespierder worden, gezonder worden en mij vermaken in de sportschool. Het lijkt mij veel leuker om me energie en tijd hierin te steken dan op de bank zitten tv te kijken met een zak chips.
 Door deze blog te schrijven hoop ik mensen te motiveren ook gezonder te gaan eten en vooral veel te sporten. Doordat ik ben gaan sporten heb ik veel minder last van darmklachten etc. Daarom lijkt mij het voor iedereen goed om minimaal 2 keer per week lekker te gaan sporten. Ook psychische klachten kunnen hier namelijk van verdwijnen. Voel je je niet lekker of iets dergelijks? Ga lekker sporten, gooi je frustratie eruit in de sportapparaten en hierna zul je trots op je zelf zijn en een lekker gevoel ervaren.

 Om af te sluiten wil ik nog even mijn vriendinnen groep bedanken die mij erg motiveren om gezond te eten en vooral om te blijven sporten.

 Liefs, Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten